TRÆTRAPPER AT VÆLGE

NUanset om du bygger et nyt hus eller renovere den nuværende, vil du sandsynligvis brug for en tømrer til at bygge en moderne trætrapper lige i tide til dig. Der er et par ting, der skal tages i betragtning. Hvordan laver trapper harmoniseret med resten af huset? Hvordan laver trappen var funktionelle, pålidelige og ikke knirke? Der er intet mere irriterende som knirkende trapper. Denne artikel handler ikke om afhjælpning så trappen ikke knirke. Jeg tager mig af det, en anden gang. Først og fremmest, er du nødt til at være til at finde en god tømrer til at gøre gode trappen og dermed fjerne støjen. Hvad jeg vil tage fat på nu? Udseende, æstetik, der afhænger primært af træ, der anvendes til at bygge trappen.

Lidt af generel information, trapper bestyrelser er på toppen af trappen, hvorefter du trin op eller ned. Lodrette plader mellem trinnene er kendt som slidbanen elementer, der understøtter trappen langs siderne er kendt som kinden. Sommetider folk bruger forskellige kombinationer af navnene på trappen, forskellige fra alt, som er en naturlig finish. Afhængigt af stil, du vælger, eller bruge mere end én type af træ til forskellige aspekter af trappen.

ØKONOMISK LEAF SKRIDT STAIR

Poplar: Lys og lidt blød til massivt træ, poppel er finkornet hvid til gul-brun. Det ser godt og er let at håndtere.
Bøg: Stærkere end eg eller ahorn, bøg er normalt rødbrun træ, som er ganske fint.
Hvid eg: hård, stærk, hvid eg er fint, men ikke så udtalt som rød eg. Det er modstandsdygtigt over for svind og vridning, har en gylden farve, og slutter godt.
Valnød hvid: Meget stærk, er hvid valnød kendt for sin særprægede udseende og en skarp kontrast mellem lys og mørke farver.

Midterste hylde leaf skridt stair

Rød eg: hård, stærk, stiv med en klar slutning, rød eg modstandsdygtig over for vridning. Dens rødlig farve ser godt, men dets hårdhed gør det vanskeligt at skære.
Birch: Hård, stærk og finkornet birk er resistent over for svind og vridning. Det er ens i farve ahorn, ser temmelig godt.
Ahorn: hård ahorn ekstremt svært at godbidder, klon har en ekstra funktion, du kan få den bølgende korn, og som er meget værdsat. Dens farve varierer fra rødlig til næsten hvid farve, og det ser godt ud.
Cherry: en smuk kirsebær, tidligere fascineret tømrere. Farven varierer fra lys brun til rødbrun og vil være gradvist mørkere med tiden, klar, lige korn, valnød modstandsdygtig over for vridning og krympning. Det er lys til mørk brun farve, og ser godt ud.

Luksus leaf trine trappe

Mahogni: Stabil og finkornet, mahogni modstandsdygtig over for krympning, vridning og hævelse. Det ser godt og er let at behandle.
Teak træ: : farve gullig-brunt træ har en god korn og tekstur. Teak træ, men let skåret, sløve knive kan hurtigt på grund af tilstedeværelsen af silica i træet. naturlige olier teak gøre skadedyr omgå dem er permanente, selv om det ikke er sikkert

NOGLE ANDRE SPØRGSMÅL at overveje, når VALG TRÆ FOR VORES TRAPPER

Hvis du ønsker at gøre dit hjem har en unik atmosfære, prøv råmaterialet for trappen som hvide valnød, kirsebær, valnød eller ahorn. Gør dem ædru accent gulvet og har en smuk drøm hjem, hvor du vil leve lykkeligt.

Nogle træsorter er så smuk i sin naturlige skønhed, hvilken af dem ikke kræver nogen ekstra farve. Undersøg vædnød, kirsebær eller valnød at betræde, for at få et indtryk af funktionsdygtighed af trappen. Du kan vælge at farve trappen enhver træ, hvorfra du vil føle sig godt.

Solid trætrapper gør du får en fantastisk tilføjelse til dit hjem, hvor du og hele din familie vil føle sig godt. At vælge den rigtige træ til trappen gør en kæmpe forskel. Tænk over det og tale med os, eller send os en forespørgsel.Efterlad et svar